sâmbătă, 19 aprilie 2008

Bulletin Announcements

v Comitetul parohial doreste sa invite pe toti cei ce participa la celebrarea Liturghiilor duminicale sa se intruneasca in curtea din spate a capelei pentru a face astfel loc grupurilor care vor folosi biserica dupa noi. In curtea bisericii vor fi oferite racoritoare si cafea pentru a crea astfel o atmosfera de agape. Cei dornici sa ajute cu organizarea acestor racoritoare sunt rugati sa ia legatura cu d-nul Popa.
v Biserica ca sa creasca, are nevoie de un loc corespunzator. Dorim astfel ca sa incepem aceasta noua etapa pentru comunitatea noastra prin a cere tuturor credinciosilor sa se uneasca activ in rugaciune cu aceasta intentie in inimi. Speram ca astfel bunul Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii si sa ne intareasca inimile intr-un spirit de reinoire si si mai mare ardoare atat spirituala cat si materiala pentru a creste aceasta Casa a Domnului
v Multumim tuturor care au colaborat pentru a face plina de succes „Iesirea in Tarina” aceasta activitate a Misiunii noastre. Multe multumiri si Lucretiei si Ioan Roman care ne-au pus la dispozitie proprietatea lor. Dumnezeu sa-i binecuvinteze si sa-i intareasca cu iubirea Sa de oameni!
v Incepand cu cateva zile in urma parintele a inceput o chemare la uniune de rugaciune. Datorita distantelor mari intre noi telefonul va fi folosit in fiecare zi de preot care va contacta un membru al comunitatii si o rugaciune va fi zisa impreuna pentru a ne intari in spirit si fratie.

Niciun comentariu: